Algemeen

NIJMEGEN ZIJN JULLIE ER KLAAR VOOR?

Op 7 juli is het zover, de eerste editie van NYMA 5k! De vetste 5k wedstrijd die je ooit hebt gelopen. Op het mooie en unieke VASIM terrein vindt NYMA 5k plaats. Verwacht een intense race met 5 kleine rondjes van een kilometer rond het Vasim gebouw.

De race is opgesplitst in twee delen. Galant als we zijn beginnen we met de dames race. Het is dan aan de heren om aan te moedigen en er mede voor te zorgen dat er aardig wat PR’s sneuvelen. 

Als alle vrouwen binnen zijn draaien we de rollen om en is het tijd voor de heren om te vlammen. 

Start, finish en afterborrel vinden plaats bij de Achtertuin, de stadsoase van Nijmegen. Zij zorgen ervoor dat de sfeer geweldig wordt en de muziek je boven jezelf doet uitstijgen.

Waar wacht je op? SCHRIJF JE IN!

IMG_5373 (geel

De start en de route!

De start is bij de Achteruin. Dit is ook de plek om je startnummer op te halen. Helaas hebben we geen omkleedruimte dus probeer zoveel mogelijk race ready te komen (of kleed je even om in het toilet). 

Exacte route volgt nog maar de route is opgebouwd uit 5 rondjes van een kilometer. De route is gemeten. De route loopt rond het Vasim gebouw en het NYMA terrein. 

Programma

Programma 7/7/2022

18:15 Ophalen startnummer

19:15 Vrouwen race

20:00 Mannen race

20:30 Prijsuitreiking

20:35 3de helft

01:00 Bar sluit

Regels

Hardlopen is de simpelste sport die er is. Toch hebben we enkele regels om ervoor te zorgen dat de race veilig en smooth kan verlopen. Probeer deze te volgen zodat we er samen een succes van kunnen maken.

  • Kijk goed uit. Het parcours is goed begaanbaar maar toch zijn er enkele oneffenheden/stoepjes etc.
  • Voel je je niet lekker. Kom dan vooral niet. Of kom voor een drankje
  • Als je ingehaald word maak het dan de ander makkelijk en ga aan de rechterkant lopen. Hij/Zij blij, jij blij.

Inschrijving

Inschrijving is simpel. Druk op de knop hieronder, vul je gegevens in, betaal en BAM je bent erbij!

De race heeft 200 plekken. 100 plekken in de vrouwenrace en 100 plekken voor de mannenrace. Vol=Vol.

Voor de mensen die niet in de buurt wonen hebben we een bus gehuurd. De INDIE RUNNER party bus. Deze vertrekt vanuit Amsterdam met een tussenstop in Utrecht (indien interesse). Deze vertrekt vanuit Amsterdam om 16:15 (en 16:45 vanaf Utrecht) en gaat terug om 22:30 zodat je nog even tijd hebt voor wat dansmoves en een drankje. De bus kost slechts 4 euro voor een retour en heeft 50 plekken. Hiervoor krijg je een vette avond en een nog leukere race.

De race kost €14,- Hiervoor krijg je.

– Een vette een unieke race
– Hopelijk een nieuw PR
– Afterparty
– Aandenken
– Drankje na afloop (met of zonder alcohol)
– Gemeten parcours

Van elke inschrijving gaat 1 euro naar de Abdi Nageeye Stichting.

Finish en feest

Wij zijn super blij dat we voor dit evenement samenwerken met de Achtertuin. Een openlucht bar op het Vasim terrein. Hier is ook de finish.

Dit is ook de plek waar de afterparty is. Na de run is het tijd om je hardloopschoenen in te wisselen voor je dansschoenen en zorgen de DJ’s voor je beste after run feest ooit.

Uitslagen en prijzen

FAQ

Sponsors